Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Linel, Patrick en Brent schreef op juli 16, 2023 om 10:54 pm:
Jeanette is in juni 2023 bij ons geweest om te komen kramen en wat was het een fijne week. Jeanette is nuchter en je merkt dat ze veel ervaring heeft in de kraamzorg. Ze heeft goed oog voor moeder en kind maar denkt ook aan de vader. Tussen de bedrijven door pakte Jeanette veel huishoudelijke taken op maar er was ook tijd voor een gezellig gesprek zo nu en dan. Ze is punctueel en voelt snel vertrouwd aan. Ze gaf mij als kraamvrouw een fijn gevoel en ik vind het erg leuk dat er zelfs na de kraamweek vanuit Jeanette nog interesse is over hoe het met ons als gezin gaat. We hebben nog af en toe contact, leuk! Ben je op zoek naar een nuchtere, ervaren en gezellige kraamverzorgster dan kunnen wij Jeanette zeker aanraden.
Bert, Iris en Benthe schreef op maart 4, 2021 om 8:11 am:
Lieve Jeanette, We hadden ons geen betere kraamhulp als jou kunnen wensen! Jeanette heeft een hele lieve persoonlijkheid en luisterend oor. Toen we uit het ziekenhuis kwamen stond je direct voor ons klaar. We hebben veel van jou geleerd en je hebt ons vertrouwen gegeven. Het was een gezellige week! En heel fijn dat we na de kraamweek nog contact met je konden opnemen als het nodig was. Wij zullen iedereen jou aanraden! Nogmaals bedankt voor alles. Liefs Bert, Iris en Benthe.
Patrick & Lindsay schreef op januari 16, 2021 om 3:29 pm:
Jeanette werd onze kraamverzorgster omdat ze een ander verving wegens omstandigheden. Maar wij raden Jeanette zeker aan voor alle aanstaande ouders! Ze is zeer kundig door heel wat jaren ervaring. Ze zorgt dat alles in huis op orde is maar loopt daarbij zeker niet in de weg. Dankzij Jeanette hebben we een heerlijke en zorgeloze kraamperiode gehad!! Dankjewel voor alles! ❤️
Sharon schreef op december 4, 2019 om 6:11 am:
Heerlijke kraamweek gehad dankzij jou Jeanette. Heel ervaren, en fijn gezelschap voor ons zoontje van 2.5 die erg wennen moest aan de situatie. Ook nadat de kraamweek voorbij was konden we nog bij je terecht. Heel fijn. We kijken terug op een hele fijne kraamweek. Nogmaals bedankt.
Joyce schreef op november 13, 2019 om 8:08 pm:
Jeanette, dankzij jou kijk ik heel fijn terug op mijn kraamweek. We hebben fantastische begeleiding gekregen in het verzorgen van ons eerste kindje, wat allemaal heel erg nieuw en wennen is. Er was niet alleen heel veel liefde en zorg voor onze kleine Luna, maar ook voor ons zelf als ouders. Ook met het op gang brengen van borstvoeding wat ik graag wil geven. Het fijne is ook dat we kunnen contacten als we vragen hebben, dat geeft een zeker gevoel! Wij zijn echt heel tevreden over hoe onze kraamweek is verlopen! ? En nu vooral genieten! Dankjewel voor alles!
Inschrijven
Ben je overtuigd en wil je je inschrijven voor KraamZorg? Klik dan op onderstaande knop.


 Inschrijven 


Ja, Ik wil meer info
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken via:
06 - 1257 2189
of klik op onderstaande knop.


 Contact